Portal Otok Pag

Pag island trail & trekk; Life on Mars 2

Zanimljiva trail & trekk utrka održat će se i ove godine, točnije u subotu 24. ožujka na Pagu. Riječ je o kombinaciji treking i trail koncept zbog mješovitosti staze kojom se odvija utrka.

Početak i kraj je u Metajni na rivi, a članarina za sve zainteresirane iznosi 150 kn za sve kategorije (70 kn depozita + 80 kn nadoplate u gotovini na registracijama za utrku). Djeca i maloljetnici (godišta od 2002. na dalje) plaćaju samo iznos depozita od 70 kn i dobivaju cijeli startni paket ukoliko uplate najkasnije do 15. ožujka.

Uplate se zatvaraju u četvrtak, 15. ožujka, a svi koji do tog datuma ne uplate depozite ne dobivaju buff i obrok. Uplatom depozita i startnine natjecatelji postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni depozit i startnina pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec 03./2018.

Ruta kojom se kreće active kategorija

Ruta kojom se kreće light kategorija

Organizatori su osigurali i vrijedne nagrade, i to medalje za prva 3 mjesta u kategorijama Active & Challenger (M i Ž), te poklon pakete sponzora za prva 3 mjesta u kategorijama Active & Challenger (M i Ž).

Detaljnije informacije pronađite na ovoj poveznici. U trenutku objave ovog članka bilo je 207 prijavljenih sudionika, a želiš li se i ti prijaviti to možeš učiniti na ovoj poveznici.

Facebook komentari

komentara