Portal Otok Pag

Fresh Island najavio vruće hip hop ljeto; Stižu Lil Pump, Stefflon Don, J Hus…

Hrvatski festival Fresh Island ušao je u 2018. godinu sa titulom 35 najpopularnijeg festivala u Europi prema portalu Music Festival Wizard prema glasovima publike, sa čak 2 000 000 glasača.

Tvorac super hita “Gucci Gang” te jedan od najmlađih koji je ušao na Billboard Top 10, 17-godišnji Lil Pump jedna je od zvijezda sedmog izdanja Fresh Island Festivala. Uz njega najavljena je I prva dama Festivala, britanka Stefflon Don iza koje su suradnje sa planetarno uspješnim kolegama Drakeom i French Montanom. Britansko trenutno najvruće glazbeno ime J Hus, nominiran za Britt Awards izvest će svoje najveće afro beats dancehall grimme hitove “Dem Boy Paigon” te “Did You See” na plaži Zrće pred publikom iz 40 zemalja.

Najveća zvijezda prvog vala najavljenih izvođača zasigurno je Grammy nominirani Goldlink koji se za najprestižniju glazbenu nagradu utrkuje sa najvećima u glazbenom svijetu, Jay-zijem, Kendrick Lemarom i Rihannom. Živuća legenda, DJ Tim Westwood, tvorac najslušanije britanske hip hop emisije na Capital Xtra radiju te jedan od osnivača britanske hip-hop scene vraća se na Fresh Island kao najveći ambasador Festivala. Američki DJ I producent Statik Selektah, te radijski voditelj na Eminemovoj radio postaji Shady 54 pokazat će svoje virtuozno DJ umijeće.

Iz festivalskog tabora kažu da je ovo tek zagrijavanje pred najavu najvećih imena koja će ovo ljeto kročiti u Hrvatsku te da svoje ulaznice već sada kupite kako bi zauzeli svoje mjesto na vrijeme jer se očekuje rekordni posjet Festivalu.

Early bird ulaznice po promotovnoj cijeni nalaze se u prodaji po cijeni od 55 eur-a online kupnjom na www.fresh-island.org.

Facebook komentari

komentara