Portal Otok Pag

Grad Novalja objavio natječaje za ribarnicu i postavljanje četiri bankomata

Ako vam je riba i more u krvi ili ste pak banka ili netko iz bankarskog sektora, onda su sljedeća dva javna natječaja koje je raspisao Grad Novalja baš kao stvoreni za vas.

Grad je, dakle, raspisao natječaj za ribarnicu, odnosno najam gradskog prostora za tu namjenu, za lokaciju Obala kneza Domagoja oznake M-6 i M-7. U objektu M-6 djelatnost trgovine na malo ribama, rakovima i školjkama obavljat će ribari iz Novalje iz vlastitog ulova bez naknade, a objektom će upravljati i održavati ga čistim budući zakupac. U objektu M-7 zakupac će obavljati djelatnost trgovine na malo ribama, rakovima i školjkama.

Više o ovom natječaju pročitajte u samom dokumentu natječaja na ovoj poveznici.

Osim spomenutog “ribarskog” natječaja, Grad je raspisao i natječaj za 4 lokacije na kojima planiraju “udomiti” bankomate. Bankomati bi prema planu trebali biti smješteni na lokacijama u Novalji, Šetalište hrvatskih mornara (2 lokacije) – u Staroj Novalji, kod zgrade Mjesnog odbora St. Novalja – u Metajni, na rivi kod autobusne stanice – u Lunu, uvala Tovarnele, kod zgrade Turističke zajednice.

Više o ovom natječaju pročitajte u samom dokumentu natječaja na ovoj poveznici.

Rok prijave na oba natječaja je do 14., ožujka, s time da je prvi raspisan na rok najma od jedne godine a drugi na tri godine.

 

Facebook komentari

komentara