Portal Otok Pag

Izbori za članove Vijeća mjesnih odbora u Novalji održavaju se 25. veljače

Gradsko vijeće Grada Novalje donijelo je na sjednici održanoj dana 21. prosinca prošle godine, Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Novalje.

Za dan provedbe izbora određena je nedjelja 25. veljače.

Na temelju članka 10. Statutarne odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora Izborno povjerenstvo Grada Novalje objavljuje obvezatne upute o redoslijedu izbornih radnji i tijeku rokova za izbor članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Novalje, kao i obrasce potrebne za provedbu izbora.

Obrasci su dostupni na službenim stranicama Grada Novalje, odnosno na ovoj poveznici.

Obavijest sudionicima izbornog procesa

Portal otok Pag kao jedini javni registrirani medij na otoku, pružit će svim zainteresiranim stranama jednako pravo nastupa i predstavljanja putem našeg portala.

Molimo zainteresirane stranke, nezavisne liste i njihove nositelje da se jave uredništvu Portala na email desk@otokpag.hr kako bi dogovorili termine intervjuiranja i fotografiranja.

Također, pozivamo iste interesente da za zakup oglasnih prostora na našem portalu kontaktiraju naš marketing na email marketing@antenna.hr.

Pravo na predstavljanje ima po jedan kandidat iz svake stranke, koalicijske ili nezavisne liste, za ove mjesne odbore:

  • mjesni odbor Novalja za naselja: Novalja (Novalja, Šankovi stani, Škuncini stani-sjever, Dabovi stani, Vidasovi stani, predio Bonaparte, Varsan-Dubac), Potočnica (Borovićevi stani i Šonjevi stani) i Caska,
  • mjesni odbor Stara Novalja za naselje: Stara Novalja,
  • mjesni odbor Lun za naselje: Lun (Tovarnele, Lun, Dudići i Mulobedanj),
  • mjesni odbor Jakišnica za naselje: Jakišnica (Jakišnica, Gager i Stanišće),
  • mjesni odbor Metajna za naselje: Metajna,
  • mjesni odbor Zubovići za naselje: Zubovići,
  • mjesni odbor Kustići za naselja: Kustići i Vidalići, i
  • mjesni odbor Gajac za naselja: Gajac i Škuncini stani-jug.

Cjenik oglašavanja na Portalu otok Pag možete preuzeti na ovoj poveznici.

Propisana pravila promidžbe

Izborna promidžba počinje od dana objave zbirnih kandidacijskih listi i traje zaključno do 24:00 sata prije održavanja izbora dakle do 23. veljače 2018. godine do 24:00 sata.

Zabrana izborne promidžbe (izborna šutnja), kao i zabrana objavljivanja privremenih rezultata ili procjena rezultata izbora traje u tijeku cijelog dana koji prethodi danu održavanja izbora kao i na dan održavanja izbora do zatvaranja birališta u 19:00 sati, dakle od 24. veljače 2018. godine od 00:00 sati do 25. veljače 2018. godine do 19:00 sati.

Facebook komentari

komentara