Portal Otok Pag
Foto: Kamp Straško PR

Kamping udruženje Hrvatske odabralo 54 najbolja kampa; Među njima i dva kampa na Pagu

Danas je kampiranje u Hrvatskoj popularnije i luksuznije nego ikada. Stereotipno poimanje kampiranja istisnuto je zahvaljujući modernim, dobro opremljenim i privlačnim kampovima, najčešće s vlastitom plažom.

Više od 2 milijuna ljudi svake godine posjećuju Hrvatsku kako bi proveli svoj godišnji odmor okruženi čistim plažama, bistrim plavim morem, odlično očuvanim prirodnim okruženjem i naravno suncem.

Upravo zbog ovih rezultata, Kamping udruženje Hrvatske već nekoliko godina za redom objavljuje svoj izbor najboljih kampova u zemlji.

I ove su godine objavili listu na kojoj se nalazi 54 pomno odabrana i selektirana hrvatska kampa. Ono što je najzanimljivije, svakako je činjenica da se na popisu nalazi čak dva kampa na otoku Pagu.

Riječ je o kampu “Straško” iz Novalje i kampu “Šimuni”. Evo i kako su ocijenjeni ovi kampovi;

Kriteriji za odabir najboljih kampova jasno su definirani – kampovi moraju zadovoljiti minimalne tehničke uvjete za kategoriju 4*, uz posebno visoku kvalitetu sanitarija, smještajnih jedinica, ugostiteljske i trgovačke ponude te sadržaja za slobodno vrijeme. Kvaliteta ponude mora biti potvrđena i prilikom obilaska inspektora.

Cijelu brošuru s puno više detalja o svakom od kampova s dodatnim materijalima možete preuzeti na ovom linku.

Facebook komentari

komentara