Portal Otok Pag

Kotrlja se projekt izgradnje poduzetničkog inkubatora “Ragan” u Novalji

Sredstvima u visini od nešto više od 7 milijuna kuna koliko je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta dodijelilo Gradu Novalji, trebala bi se realizirati izgradnja i opremanje poduzetničkog inkubatora “Ragan”. Bespovratna su to sredstva koje je Novalja dobila u sklopu natječaja “Razvoj poslovne infrastrukture” raspisanog od strane resornog ministarstva.

Grad Novalja, sukladno svemu, priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti a sve prema projektu “Izgradnja i opremanje poduzetničkog inkubatora ‘Ragan’ u Novalji”.

Temeljem Zakona, Grad prethodno oglašava prethodno savjetovanje sa zainteresiranim stranama, što su i jučer učinili na svojoj internetskoj stranici, gdje su dostupni i detalji poziva.

Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 26. veljače 2018. godine dostave eventualne primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte: komunalna.infrastruktura@novalja.hr i na infrastruktura@novalja.hr, navode iz Grada Novalje.

Po završetku savjetovanja Grad Novalja izradit će i javno objaviti izvješće o prihvaćenim i odbijenim mišljenjima i prijedlozima.

Facebook komentari

komentara