Portal Otok Pag

Novalja “zvijezda” produženog vikenda; Krađe, narušavanje javnog reda, držanje životinje bez nadzora…

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja općine Podgorač, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je jučer, u Novalji, iz dvorišta obiteljske kuće, otuđio demontiranu vanjsku jedinicu klima uređaja na štetu 54- godišnjaka iz Novalje.

Također je dovršeno krim istraživanje nad 33-godišnjakom iz Pule, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnjiči se da je tijekom dana 25. lipnja na području Novalje neovlašteno držao radi daljnje prodaje 22 grama  droge marihuana, upakiranu u pet paketića i četiri tablete droge MDMA – extasy, koja droga je od istoga u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeta.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu na području Novalje, kod 23-godišnjaka s područja Velike Gorice (1.92 g/kg).

Pet narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Karlobaga i Novalje, svađom i vikom na području Gospića i Novalje.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno držanjem životinja bez nadzora dogodilo se na području Novalje. Počinitelju je izdan obavezni prekršajni nalog.

Policijski službenici pomorske policije Policijske uprave ličko-senjske su 23. lipnja u akvatoriju otoka Paga, kod otočića Dolin, u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli njemačkog državljanina. Zbog utvrđenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

Facebook komentari

komentara