Portal Otok Pag

Novaljski “Boškinac” i ove godine u konkurenciji 100 najboljih restorana u Hrvatskoj

Ovogodišnji 24. izbor za najbolji restoran u Hrvatskoj koji se održava na portalu Best Croatian Restaurants, ponovno je među najbolje za biranje uvrstio novaljski restoran Boškinac.

Kako je Hrvatska pa i njena gastro scena posljednjih godina sve prepoznatljivija te postaje jedna od najtraženijih na karti Europe, to je uvelike utjecalo na način razmišljanja pa i rada mnogih restorana, posebice onih diljem obale i u turističkim sredinama.

U posljednje dvije godine čak tri restorana u našoj zemlji dobile su Michelinovu zvjezdicu, a mnoštvo njih preporučeno je u istom vodiču.

Težnja ovog portala, kako navode, želja je da uvijek znaju tko je najbolji, zbog čega su se i odlučili na organizaciju jednog ovakvog izbora.

Boškinac ponuđen na šestom mjestu za glasovanje

Uistinu cijenjen restoran na otoku Pagu s vlastitom vinarijom i vlastitim vinskim podrumom pruža uistinu vrhunski gastronomski doživljaj uživanja u hrani.

Korištenje lokalnih otočnih proizvoda koji su predstavljeni kroz moderan način pripreme i posluživanja srž su ponude Boškinca.

Kreativnost i harmonija svih okusa razlog su zašto ovaj restoran slovi za jedan od najboljih u Hrvatskoj.

Kako navode na svom Twitter profilu, za njihov uspjeh uvelike je zaslužan Šef Matija. Za njega kažu kako je mlad, energičan, strastven te ponajprije – iskusan.

Želite li i vi sudjelovati u izboru najboljeg restorana u Hrvatskoj za 2018. godinu, to možete učiniti na ovoj poveznici.

Facebook komentari

komentara