Portal Otok Pag
Foto: Grad Novalja

Održan prvi sastanak; Izgradnja i opremanje Poduzetničkog inkubatora “RAGAN”

U uredu gradonačelnika održan je prvi sastanak projektnog tima za odobren projekt Izgradnja i opremanje Poduzetničkog inkubatora “Ragan”.

Na sastanku su sudjelovali svi članovi projektnog tima iz Grada Novalje, kao korisnika projekta i Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., kao partner projekta.

Predstavljene su sve aktivnosti projekta, proračun projekta, plan nabave, obveza partnera prema osnovnom ugovoru i partnerskom sporazumu te terminski plan provedbe projekta. Za potrebe upravljanja projektom izrađen je Priručnik za upravljanje, monitoring i evaluaciju projekta u tehničkom, administrativnom i financijskom području EU projekta Izgradnja i opremanje Poduzetničkog inkubatora “Ragan”. Za potrebe informiranja i vidljivosti projekta predstavljen je Plan aktivnosti za promidžbu i vidljivost.

Na sastanku su prenijete najvažnije informacije s održane radionice koju je organizirao Središnji ured za financiranje i upravljanje EU projektima te su također iznijete aktivnosti koje su započele i koje treba dodatno provesti za razdoblje prvog izvješćivanja, odnosno prvog kvartala projekta, navodi se na stranicama Grada.

Facebook komentari

komentara