Portal Otok Pag

Posjetite salon Špina Keramika i unesite dašak elegancije u vaš dom

Špina Keramika posluje više od 20 godina i do sada su uslužili više od 500.000 zadovoljnih klijenata. Poduzeće posvećuje veliku pažnju željama i zadovoljstvu svojih kupaca i klijenata. U njemu kreativno stvaraju 3D projekte prema idejama i željama koje možete imati ili Vam pomažu u realizaciji tih ideja.

Kako sve artikle i materijale nabavljaju direktno iz tvornica, njihove su cijene najkonkurentnije na tržištu, što pokazuje povjerenje stotina tisuća ljudi i obitelji koji su opremali svoje domove proizvodima iz njihovog salona. U tvrtci je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu, stoga nabavljaju proizvode od najboljih svjetskih proizvođača.

Zbog želje da našim klijentima asistiraju u stvaranju jedinstvenog ugođaja i vrijednosti njihova doma, njihov tim redovito posjećuje sve važnije seminare i godišnje sajmove u Europi. Na taj su način uvijek spremni odgovoriti i na najzahtjevnije potrebe njihovih klijenata.

Svaki klijent može dobiti besplatnu uslugu 3D projektiranja kupaonice, izmjere i  izračun na lokaciji vašeg doma, prijevoz, montažu i savjete stručnjaka.

Neki od njihovih partnera su Nord, Schmidler, Novabell, Supergres, Piemme, Geberit, Bekament, Henkel, itd…

Filozofija Špina Keramike je: visoka kvaliteta proizvoda + najnoviji dizajn + besprijekorna usluga + pristupačna cijena = zadovoljstvo klijenata.

Nalaze se u Rijeci, na adresi Marinići 166. Telefon: 051/258-864. Web: www.fam-spina.hr.

Facebook komentari

komentara