Portal Otok Pag

Užas u Novalji: Motociklom se zabio u auto, sve je izgorjelo…

Motociklist je u utorak oko 20.50 na ulazu u Novalju prešao u suprotan trak i sudario se osobnim automobilom kojeg je vozila vozačica. Uslijed strašnog sudara oba su se vozila zapalila. Stigle su sve hitne službe.

Nećete vjerovati, nitko nije poginuo. Vozačica auta na vrijeme je uspjela izaći dok je buktinja nije progutala, a motociklist je bio ozlijeđen, ali je bio sa strane. Nije bio životno ugrožen, rekao nam je čitatelj koji je snimio video.

Naime, u Novalji je u utorak oko 20.50 sati vozač motocikla u zavoju na ulazu u Novalju prešao u drugi trak. Sudario se s osobnim vozilom kojeg je vozila vozačica.

Uskoro su došle ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija. Ta je dionica ceste zbog očevida bila zatvorena za promet oko tri sata.
U ličko-senjskoj policiji kažu da je mladić (29) iz Zagreba vozio motocikl zagrebačkih registracija. Na obilaznici je zbog brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao u drugi trak i udario u vozilo zagrebačkih registracija kojeg je vozila Zagrepčanka (63).

Oba su se vozila zapalila, a požar su ugasili pripadnici DVD-a Novalja. Vozač i vozačica su lakše ozlijeđeni, javlja 24sata.

Facebook komentari

komentara