Portal Otok Pag

Vodeći dalmatinski trgovački lanac Tommy otvorio svoje 200. prodajno mjesto u Novalji

Vodeći dalmatinski i jedan od najznačajnijih nacionalnih trgovačkih lanaca, Tommy, najavio je daljnje širenje trgovačke mreže diljem Hrvatske.

Prvo prodajno mjesto u ličko-senjskoj županiji otvoreno je tako jutros u Novalji, koje je ujedno i 200. prodajno mjesto ovog trgovačkog lanca.

Maksimarket Tommy Novalja, na adresi Lokunje 3, opremljen je po suvremenim standardima i kao takav će dati dodatnu kvalitetu trgovačkoj ponudi u Novalji i okolici. Ponudu ovoga minimarketa standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo naglasiti ponudu na odjelima svježeg mesa-mesnice, delikatesa, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda, govore nam iz Tommy-ja.

Površina korisnog prostora iznosi preko 700 metara četvornih, a uposlili smo i 26 novih radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, te visoku razinu usluge koju nudimo, dodaju.

Facebook komentari

komentara