Portal Otok Pag
Foto: Elvis Šmit

Donosimo program “Zadnjih dana paškog zimskog karnevala 2018.”

“Zadnji dani paškog zimskog karnevala” za ovu 2018. godu poprilično su zanimljivi, a mi vam donosimo kompletan program događanja.

Tako vas već u subotu 10. veljače s početkom u 17 sati u Kneževom dvoru očekuje natjecanje u plesu pod maskama u organizaciji udruge “Kissa”. Od 21 sat na rasporedu su karnevalski tanci uz grupu “Gustafi”.

Nedjeljni program započinje u 16 sati kada s trajektnog pristaništa kreće povorka. U 16:35 se očekuje primopredaja vlasti na pijaci. Nastupi započinju od 17 sati; nastupaju KUD “Družina”, GD “Stankovci” te zvijezde Pagovizije. U večernjim satima se očekuje izbor najbolje maske te nastup grupe “Bracera”.

Ponedjeljak je rezerviran za one manje uzraste, pa će tako djeca iz osnovne škole Jurja Dalmatinca i paškog dječjeg vrtića prirediti “Karnevalski slatki kutak”, a očekuje se i klaunski show, cirkuska radionica te hodanje na štulama. Nastupi djece iz dječjeg vrtića na rasporedu su od 17 sati kada je na rasporedu i nastup plesne udruge “Kissa”. Mali KUD “Družina” nastupit će oko 17:45 a nakon njih očekuju nas “Vijolice”. Ponedjeljak ćemo ispratiti uz taktove klape “Sol” i dua “Kumpanji” a kao gost večeri nastupit će Đani Maršan.

U utorak program započinje oko 18 sati kada nastupa mala škola Gradske glazbe Pag, koju slijedi KUD “Družina” – Robinja, te bogata tumbula. Tijekom večeri nastupit će i zvijezde Pagovizije ali i grupa “Furešti”.

Posljednji karnevalski dan je srijeda 14. veljače kada će se od 15:30 održati pogrebna povorka, čitanje oporuke te dakako – spaljivanje Marka.

Facebook komentari

komentara