Portal Otok Pag
Foto: Zarapix/Pixabay

Evo kako rade trgovine na Otoku za vrijeme blagdana

Povodom nadolazećih blagdana te sukladno tome i neradnih odnosno skraćenih radnih vremena trgovina i centara, donosimo vam informacije o radnim vremenima trgovina na Otoku Pagu.

Trgovački centar Plodine radit će na Badnjak i to do 18 sati. Na Božić su zatvoreni a na blagdan sv. Stjepana rade po nedjeljnom radnom vremenu. Na staru godinu Plodine rade do 18 sati, a prvi radni dan u Novoj godini je 2. siječnja kada se radi po normalnom radnom vremenu. Na Sveta tri kralja svi Plodine centri su zatvoreni.

Konzumove trgovine za Badnjak rade do 13 sati, a jednako tako rade i na blagdan sv. Stjepana. Jednako radno vrijeme Konzum trgovine imaju i na Staru godinu kao i na Sveta tri kralja.

Lorencove trgovine će za Badnjak i na blagdan sv. Stjepana raditi do 17 sati. Informacije o radnom vremenu na Staru godinu i za sv. Tri kralja u trenutku pisanja ovog teksta zaposlenicima nisu bile dostupne.

Hiper Novalis svoja vrata na Badnjak zatvara u 13, a na sv. Stjepana u 12:30. Ostale dane, kako doznajemo u Hiper Novalisu rade po normalnom radnom vremenu.

Kako doznajemo iz INA-e odnosno Tifona, benzinske postaje radite će po uobičajenom radnom vremenu.

Facebook komentari

komentara