Portal Otok Pag
Foto: Facebook

Fabijanić zaratio s murvama; Nakon onih pored Gradske uprave, stradavaju i ostale u gradu!

Grad Pag se, evidentno je, odlučio obračunati s murvama diljem svoje jurisdikcije. Nakon što su naredili tvrtki Pag II da ukloni sve murve iz same Gradske uprave, sada je ista tvrtka odrezala jedinu murvu u parku.

Nema murvi, nema ptica, komentar je jednog od sudionika Facebook grupe “otok Pag” koji se postavio fotografije sada već “preminule” murve.

Vrlo suptilno isti je član grupe konstatirao kako je vrlo izgledno da je prostor stare murve smetao nekom od ugostitelja, postojećih ili nekih novih nada otoka, pa da će na njenom mjestu kroz koji mjesec niknuti terasa kakvog kafića, restorana ili druge ugostiteljske namjene.

Foto: Facebook

Za Grad koji je većinu vremena blokiran isplatom sudskih troškova teških preko 100 milijuna kuna, mahom krivica prošle vladajuće garniture, te Grada koji plaće isplaćuje preko zaštićenog računa, izgleda da će obračun s lokalnim murvama biti jedini kapitalni projekt u 2018. godini.

Podsjetimo, prije nekoliko dana naš je portal izvijestio o rezanju murvi na Uhlincu. Bile su to, očigledno, samo prve u nizu. Murve su tada, isto kao i sada, odrezane od strane gradske tvrtke Pag II no po čijem nalogu – nismo uspjeli doznati, jer su nam nadležni po ovoj tematici poručili kako “previše pitamo”, ignorirajući naše medijsko pravo na punu i točnu informaciju.

Facebook komentari

komentara