Portal Otok Pag

Iako je Grad obećao selidbu Suda tijekom siječnja, isto će se realizirati u ožujku

Baš kao što smo krajem prosinca najavili da će se prostorije Suda u Pagu preseliti u znatno adekvatnije u Kneževom dvoru, i na gradskim stranicama osvanula je danas informacija o istome.

– Istina je da je Sud trenutno u zgradi staroj preko 200 godina i da su im prostori uistinu neadekvatni, zato smo se i potrudili osigurati im uistinu reprezentativne prostorije u Kneževom dvoru, kazao je za naš portal krajem prosinca gradonačelnik Ante Fabijanić.

– Općinski sud u Pagu s Mandrača uskoro seli u prostorije na katu Kneževog dvora. Preseljenje se očekuje kroz idućih nekoliko tjedana, čim budu dovršeni radovi adaptacije prostorija koji su intenzivno u tijeku. Na površini od 189 metara kvadratnih kata Kneževog dvora predviđenog za preseljenje Gradske uprave djelovat će uredi Općinskog suda u Pagu koji su teritorijalno nadležni za područje Paga, Novalje, Kolana i Povljane, stoji na stranicama Grada Paga.

Ako je za vjerovati, preseljenje bi tako, kako su naveli, trebalo biti u narednih mjesec dana. Nadamo se samo kako za koji mjesec, opetovano, nećemo pisati o tome kako sele za narednih mjesec dana.

Facebook komentari

komentara