Portal Otok Pag

Paškoj sirani nagrada “CROPACK GODINE 2018.” za kutijicu Paškog sira

U sklopu festivala “FEST.A PAK&PRINT 2018.” održanom u hotelu Sheraton u Zagrebu, dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu i najkvalitetnije tiskarske proizvode na hrvatskom i regionalnom tržištu. Dodjelu nagrada petnaestu godinu zaredom organizirali su tvrtka Tectus d.o.o., Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – Iat te stručni časopis Ambalaža/REGprint iz Zagreba.

Svečanosti predstavljanja nominacija i dodjele nagrada svjedočili su brojni sudionici i uzvanici iz više od 50 tvrtki i institucija iz Hrvatske i inozemstva. Na samom početku prisutne je pozdravila idejna začetnica projekata Drena Milijević, ravnateljica Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus –IatT, članica Upravnog odbora Svjetske organizacije za ambalažu i Svjetskog ocjenjivačkog suda za nagradu najboljoj ambalaži na globalnoj razini WorldStar.

Na 15. po redu natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK pristiglo je i ocijenjeno više od 200 ambalažnih rješenja.

Prva nagrada u grupi “CROPAK GODINE 2018” pripala je Paškoj sirani d.d. i to za kutijicu Paškog sira autorice Indire Filipović.

– Zahvaljujemo se organizatoru na lijepom priznanju i nagradi. Zahvalila bih se i dizajnerici Indiri Filipović iz tvrtke Grafokor koja je prepoznala tu “pašku” emociju i odlično povezala sir s pokrivacom, neizostavnim dijelom paške nošnje po kojoj naša nošnja i je tako prepoznatljiva i nešto na što smo mi, Pažani, jako ponosni. Paški sir je dobio još jednu lijepu nagradu, ovaj put za dizajn- jedan tako dobar proizvod i zaslužuje jednako tako dobru ambalažu. Jako smo ponosni, posebno zato jer je konkurencija bila zaista jaka. Kutijica je dobila nagradu po ocjeni potrošača zbog čega smo jako sretni budući da dolazi od samog potrošača, ali i kao najbolji dizajn otočnog proizvoda gdje je bilo puno lijepih pakiranja pa sam bila i iznenađena- konkurencija je bila zaista jaka. Nadamo se da će ova kutijica biti jedan lijepi suvenir iz Paga i iz Hrvatske, kazala je za naš portal Martina Pernar Škunca, voditeljica marketinga Paške sirane.

Facebook komentari

komentara