Portal Otok Pag

Veliki uspjeh malih paških stolnotenisača!

U Pagu je minulog vikenda održano stolnotenisko prvenstvo Dalmacije za najmlađe uzraste (2009. i mlađe), u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag i Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

U konkurenciji od dvadesetak natjecatelja iz četiri kluba s područja Dalmacije (STK Šibenik, STK Zaton, STK Dalmatinac i STK Pag) troje stolnotenisača iz paškog stolnoteniskog kluba okrunilo se naslovima:

  • PRVAK DALMACIJE (kategorija klinci) Petar Puljić,
  • VICEPRVAK DALMACIJE (kategorija klinci) LUKA NOVAK i
  • 3. MJESTO U DALMACIJI (kategorija klinceze) DORA DORUŠIĆ.

Moramo naglasiti da naša djeca iz STK PAG treniraju tek 6 mjeseci, a u jakoj konkurenciji poznatih klubova iz Dalmacije, pomela su svoju konkurenciju, što pokazuje kvalitetan i konstantan rad s najmlađim uzrastima, naglašava Željko Cik, predsjednik i trener STK PAG.

Osim ovog velikog uspjeha, možemo se pohvaliti da imamo u kategoriji najmlađi kadeti, 3. u Dalmaciji i to Roka Maržića učenika 4. razreda u Pagu, dodaje Cik.

S obzirom na ovako rangiranu našu djecu, sada se okrećemo zadnjoj stepenici u ovoj sezoni, a to je TOP 8 za navedene kategorije, koje će se održati u Pagu i Splitu početkom lipnja, naglašava Gordan Maržić, dopredsjednik STK Pag.

Ove smo uspjehe, bez lažne skromnosti, očekivali, a oni su tim veći što u STK Pag niti jedan od trenera ne prima naknadu, već volonterski rade s djecom tri puta tjedno, zaključuje Maržić.

Facebook komentari

komentara