Portal Otok Pag
Foto: Zarapix/POP/Adam Vidas

Šime Vičević: “Zadar je broj jedan u Dalmaciji”

Povljancu Šimi Vičeviću gradonačelnik Zadra Branko Dukić uručio je posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2017 u akciji Nasmiješeno sunce 2017. Novinar Nove TV, koji je u kratko vrijeme postao najpoznatije županijske televizijsko lice, svojim biranim temama i osjećajem za novinarstvo zasigurno je doprinio promociju Zadra i Zadarske županije.

Osam godina iskustva u novinarstvu, veliki teren koji pokriva, stvorilo je od Šime Vičevića objektivnog kritičara čije ocjene i promišljanja imaju težinu. Subjektivnost je uvijek prisutna, pa je rodna Povljana najbolje mjesto na svijetu. Dom je ipak dom, kako kaže Šime. Novinarski ocjenjuje kako je Zadar na prvom mjestu turističke ljestvice Dalmacije.

Foto: Zarapix/POP/Adam Vidas

Moj fokus je Zadar i Zadarsko područje. Nekako sam sebi dao glavni zadatak isticati pozitivne stvari, upozoravati na one negativno te utjecati da se one isprave. Kad govorimo o turizmu, Zadar je posljednje dvije godine postao broj jedan u turizmu u Dalmaciji. Sjetimo se da je Zadar proglašen Europskom destinacijom godine 2016., otvorena je Kneževa palača. Puno dobrih stvari koje su došle u prvi plan i upravo istaknule pozitivne strane Zadra u turističkom smislu, kaže Vičević i dodaje:

Kada govorimo o Zadarskoj županiji, onda iz iskustva mogu posvjedočiti kako imamo najbolje okruženje u Dalmaciji – od planina, ravnica, obale do otoka.

Facebook komentari

komentara