Portal Otok Pag

Pag protiv Vrčeva za četvrtfinale kupa

Nakon pobjede nad Novom Zorom, kup se nastavlja već ove srijede. Na rasporedu je osmina finala županijskog kupa, a na pašku Julovicu dolazi momčad Vrčeva. Momčad NK Paga je u zadnjih 10 službenih utakmica sa 6 pobjeda, 3 remija i samo 1 poraz jasno dala do znanja koji je njihov cilj. Nakon sjajnog starta i odlično odrađene polusezone u prvenstvu, pobjedom u pretkolu kupa, došli su u povoljan položaj za možda i još jedan korak naprijed u kupu.

Nakon pobjede nad Novom Zorom, dajemo do znanja svima da smo gladni daljnjeg uspjeha i ustrajat ćemo u ostvarenju naših ciljeva koje smo postavili na početku sezone. Prema Vrčevu imamo dozu respekta, ali nećemo im dopustiti da igraju bitniju ulogu od nas u toj utakmici, pogotovo na našem terenu. Znamo svoje kvalitete i prednosti, ali i mane. Imamo vremena da probamo poboljšati neke točke i biti što spremniji za srijedu, kaže Stipe Žunić.

Vrčevo je ekipa iz mjesta Glavica kraj Sukošana, na tablici je zauzela respektabilno 6. mjesto s 10 bodova, a protiv iste ekipe ove godine izabranici Daniela Persole su ostvarili najveću pobjedu u ovoj sezoni do sada kada su ih na Julovici deklasirali s visokih 4:0. Sudeći po dosadašnjoj statistici, NK Pag je veći favorit na najavljenoj utakmici. Gosti koji će parirati našima ove godine, neugodni su za svaku ekipu u ligi te su spremni zapapriti svakome, ali ne može se isto reći za njihova gostovanja gdje i nemaju neki pozitivni učinak.

Zato u srijedu, 4. travnja u 17 sati dođite na Julovicu i podržite NK Pag u još jednoj bitci za veliki korak naprijed u ovoj veoma uspješnoj sezoni.

Facebook komentari

komentara