Portal Otok Pag

Posljednji susret s “Novom Zorom” ove sezone za potvrdu prvog mjesta

Nakon gostovanja u Poličniku i ponovnim preokretom i sjajnom pobjedom vrijednom prvog mjesta, Daniel Persola će sa svojim izabranicima u okviru 13. kola druge županijske lige, pokušati pobijediti Novu Zoru po treći put ove sezone i opravdati trenutno stanje na tablici.

Prva je to utakmica na rasporedu 13. prvenstvenog kruga, a do završetka prvenstva ostalo je još 5 kola. Bordo bijeli su trenutno vodeća momčad prvenstva s osvojenim 21 bodom.

Filipjanci ponovno dolaze na Julovicu, premda s pretposljednjeg mjesta, željni su osvete i pobjede u gostima. U zadnje tri utakmice ove godine uzeli su 3 boda, točnije, odigrali su 3 utakmice s neriješenim ishodom i to protiv Debeljaka, Zrmanje i Gorice; s dvije od tri momčadi koje se bore s NK Pagom za vrh lige.

Podsjećamo da su u gostima Pažani izborili minimalnu pobjedu tek u 90. minuti golom Zdrilića, a u nedavnom susretu u kupu pobijedili s 3:1 gdje su prolaz osigurali Antonio Maržić sa svoja dva pogotka te Luka Fabijanić s jednim.

Pravo lice Nove Zore nije bilo predstavljeno u kupu zbog raznih nedostataka ključnih igrača te ponekih ozljeda tokom utakmice, no s obzirom da će ovaj puta biti vikend, očekuje se puni sastav iz Sv. Filipa i Jakova te pohod na nešto više.

Naravno, pita se tu nešto i našu momčad koja je, već svi znamo, nemilosrdna prema svima, u svakakvim situacijama i raznim izmjenama u prvom sastavu. Naši nogometaši ove godine pobijedili su dvije ligaške utakmice tako što su u obje prvi primili pogodak, ali onda su smogli snage, napali i izašli iz tih utakmica kao pobjednici.

Velika je prednost Paga da će igrati na domaćem terenu pred svojom publikom te se očekuje agresivnost i napad od prve minute na protivnički gol.

Dođite u nedjelju, 15. travnja u 17 sati na Julovicu, pozdravite ih, bodrite i dajte podršku jer oni su to već zaslužili nebrojeno puta ove sezone!

Tako i ja volin NK Pag!

Facebook komentari

komentara