Portal Otok Pag

Kamo za doček; Donosimo pregled događanja na otvorenom za obije županije

Jedino mjesto na otoku na kojem organizirano uz, kakvu – takvu, zabavu, možete dočekati prve minute Nove 2018. jest dakako Novalja.

Doček Nove u Novalji tradicionalno se održava na Trgu bazilike. Uz šampanjac i vatromet za dobru atmosferu će se ove godine pobrinuti Zorica Kondža i Cabaret band. Program započinje u 21 sat, a u slučaju lošeg vremena koncerti će biti održani u Cocomo Clubu u Novalji

Što se nudi u okolici

U okolici našeg Otoka, u jednoj i drugoj županiji, evo gdje se možete zabaviti na otvorenom…

U Zadru na Narodnog trgu nastupaju Tomislav Bralić i Intrade, a nakon toga mikrofon preuzima Marko Škugor. Ove godine po prvi puta i u Zadru je organiziran doček za najmlađe koji započinje već u 11 sati dozivanjem Djeda Mraza.

Na Viru će okupljeno mnoštvo u 2018. godinu uploviti uz Giuliana.

U Gospiću je ove godine po prvi put u 12 sati organiziran doček za najmlađe. Navečer od 22 sata u Pučkom otvorenom učilištu doček Nove Godine je za sve građane, a za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći pobrinut će se grupe Gelato Sisters i Spice grills.

Na organizirananom dočeku u Korenici na Trgu Svetog Jurja će nastupiti Da Capo band, a osiguran je i veliki vatromet. Večernji program počinje u 21 sati. Baš poput Gospića i Zadra, i u Korenici će za najmlađe biti organiziran podnevni Doček Nove godine, a održat će se u dvorani Crkve Sv. Jurja u Korenici u 12 sati.

Facebook komentari

komentara