Portal Otok Pag

Kolan obranio titulu u stolnom tenisu

Jučerašnjim susretima najboljih četiriju ekipa u stolnom tenisu na otoku Pagu, zaključeno je još jedno izdanje Lige otoka Paga u stolnom tenisu.

U neizvjesnim mečevima mogla se vidjeti odlična igra, a svaki potez prisutni gledatelji su popratili s pljeskom. Podsjećamo, za titulu prvaka ove godine borile su se ekipe iz Kolana, Mandri te dvije s Paga. Sve četiri ekipe bile su na nivou i pružile najbolje i najviše što su mogle, no samo jedna ekipa je mogla zasjesti na prvo mjesto, a to je učinila ekipa „Kolan“ predvođena Danijelom Buljanovićem i Josipom Paladinom, koja je obranila prvo mjesto s prošlogodišnjeg turnira i potvrdila dominaciju na otoku.

Drugo mjesto zauzela je ekipa „Pag 1“ u kojoj su bili Mario Maržić, Božidar Donadić te Matija Josipović, dok su njihovi sumještani Gordan Maržić i Željko Cik iz ekipe „Pag 2“ osvojili treće mjesto. Najmanje sreće imala je ekipa „Mandre“ koja je zauzela četvrto mjesto.

Nakon uspješno odrađenog turnira i završnice istog, ekipe su nastavile druženje uz zasluženu zakusku.

Iz STK PAG nam javljaju da ne namjeravaju stati na ovome, te da će ovaj sportski događaj organizirati i održati i dogodine.

Facebook komentari

komentara