Portal Otok Pag

Mali stolnotenisači STK Pag osvojili sedam odličja!

U subotu 5. svibnja u Zatonu kod Šibenika, održan je tradicionalni 13. turnir u stolnom tenisu “Zaton 2018”.

U konkurenciji 70-tak natjecatelja nagrađeni stolnotenisači  STK PAG pokazali su odličnu igru i natjecateljski duh.

Turnir u Zatonu iz godine u godinu je sve bolji, sve posjećeniji, sve organiziraniji. Upravo proporcijalno tome i mi se svake godine natjećemo sa sve više igrača i osvajamo sve više medalja, kaže Željko Cik, predsjednik STK PAG i dodaje da od 10 prijavljenih naših igrača, njih 7 je osvojilo odličja i to:

– ZLATO, PETAR PULJIĆ – klinci, ( 1. razred OŠ)
– BRONCA, LUKA NOVAK – klinci, (2. razred OŠ)
– SREBRO, DORA DORUŠIĆ – klinceze, (2. razred OŠ)
– BRONCA, ROKO MARŽIĆ – najmlađi kadeti, (4. razred OŠ)
– BRONCA, LUKA BUKŠA – mlađi kadeti, (6. razred OŠ)
– SREBRO, MAJA JOVANOVIĆ – najmlađe kadet, (6.razred OŠ)
– BRONCA, ANA MARIČEVIĆ – najmlađe kadet, (7. razred OŠ)

Naš uspjeh je tim veći što od 8 klubova iz Dalmacije koji su nastupili na turniru, 3 kluba se natječu u 1. i 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi, dodaje Gordan Maržić dopredsjednik STK PAG.

Na turnir smo došli u bojama grada Paga, sa zastavom grada Paga i uvelike doprinjeli odličnoj atmosferi u Maloj dvorani STK Zaton, nadalje kaže Maržić.

Drago nam je da je naš rad sa djecom iz OŠ Jurja Dalmatinca, prepoznat od strane grada Paga, Turističke zajednice grada Paga, koji nam redovito pomažu na našim odlascima na turnire, naglašava Željko Cik.

Nama u klubu najvažniji je rad sa djecom, a da je to doista tako pokazuje i povjerenje i podršku koju imamo od roditelja, škole i grada, zaključuju iz STK Paga.

Sada STK PAG oćekuju završnice sezone natjecanja u dalmatinskoj regiji početkom lipnja, gdje u Splitu i Pagu imaju natjecanje TOP 8, sa svojih 4 predstavnika.

Facebook komentari

komentara