Portal Otok Pag
Foto: Autoklub

Ova velika imena auto industrije svoje su reklame snimali na Pagu; Mercedes, BMW, Ford, Honda…

Sezona kupanja odavno je završila, ali sezona snimanja promotivnih materijala za automobile traje već neprekidno godinama.

Posljednji u nizu je Ford koji je na Pagu snimio prve kadrove reklamnog spota za EcoSport.

Snimanje reklama je prilično je zahtjevan posao u kojem se dani mukotrpnog rada velikog broja angažiranih ljudi pretvaraju tek u par sekundi na televiziji.

Foto: Honda PR

U nepunih godinu dana Ford je po treći put izabrao Hrvatsku za snimanje promotivnih materijala. Nakon Fieste i Edgea, na red je stigao maleni SUV EcoSport, a nakon Paga, Velebita, Kaštel Gomilice i makarskog zaleđa, novu lokaciju pronašli su u Istri.

 

Lakše je nabrojati tko od renomiranih proizvođača automobila posljednjih deset godina nije snimao na Pagu, nego sve koji su došli ovjekovječiti svoje proizvode na zavojitim cestama što se probijaju kroz nestvaran krš prema nebesko plavom mora s impozantnim Velebitom u pozadini.

Foto: Mercedes Benz PR

I Kvarner s Gorskim Kotarom pruža brojne različite vizure, od klasičnih mediteranskih mjesta do alpskih visova, no, uz prirodne raznolikosti zanimljivi su industrijski objekti i ceste. Upravo je na vijaduktima iznad Bakra snimljen dio materijala za Civic Type R, a na sličnim lokacijama na cestama u okolici Rijeke vrtjela se i supersportska Honda NSX, ali i na Paškom mostu.

Facebook komentari

komentara