Portal Otok Pag
Foto: Zarapix/Pixabay

Preko noći do najčitanijeg medija; Portal “Otok Pag” u dva dana posjetilo više od 5.000 čitatelja

U svega dva dana od neslužbenog početka rada našeg portala zabilježili smo više od 5 tisuća jedinstvenih čitatelja i isporučili više od 17 tisuća stranica. Čitatelji, kako nam pokazuje Google Analytics, dolaze kako s područja samog Otoka, tako i iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

Ponosno se tako čitamo, dakako, osim na cijelom Otoku i zemlji, i u SAD-u, Sloveniji, Njemačkoj, Australiji, Kanadi, Bosni i Hercegovini, Španjolskoj, Peruu i Francuskoj.

Reakcije koje nam pristižu što emailom što putem Facebooka izvrsne su i svi redom pozdravljaju projekt otočnog portala, kao nezavisnog i objektivnog medija, što naša Kuća svakako može osigurati.

Dodajmo ovome kako su vas u ova dva dana rada našeg portala najviše zanimale teme Evo kojih se 5 radnih mjesta trenutno nudi na otoku Pagu…Reporter Nove TV Šime Vičević dobitnik nagrade Nasmiješeno sunce za 2017.Novaljka, pjevačica, Petra Kovačević o marihuani: “Mislim da ljude treba uputiti da to nije droga”Evo kako napreduju radovi na uređenju mora kod paške šetniceOčekuje nas prvi veliki hladni val; Otok će se u četvrtak probuditi na -4°CRadio Pag napokon započinje s emitiranjem tijekom siječnja, obećanje je iz Grada, te Poništen natječaj za cestovni vlakić u Novalji.

Kako vjerujemo da je dva radna dana uistinu malo da bi upoznali kvalitetu, integritet i nastojanje za uistinu objektivnim izvještavanjem o stanju na Otoku, pozivamo vas da posjetite naš krovni portal, najčitaniji portal u našoj regiji te portal kojem se na našem području najviše vjeruje – Antenu Zadar, i sami se uvjerite u ono što planiramo s našim otočkim portalom.

Čitatelji mogu biti sigurni u točnu, objektivnu i provjerenu informaciju, a svi oni s druge strane mogu očekivati oštrog psa čuvara koji će u svakom trenutku preispitivati njihov rad, poteze i odluke. Dakako, svi mi i oni znamo tko mirno spava.

Unaprijed se zahvaljujemo svim čitateljima zbog kojih smo i krenuli u ovaj projekt. Vjerujemo kako ćemo opravdati vaš interes, znatiželju ali i potrebu za informacijama.

Facebook komentari

komentara