Portal Otok Pag

Prvo gostovanje u nastavku prvenstva u Poličniku

U nedjelju u 17 sati momčad NK Paga ide na noge Murvici na uvijek neugodnom gostovanju u Poličnik na stadionu županijskog prvoligaša Dragovoljca.

Utakmica posljednje plasirane ekipe u prvenstvu protiv momčadi koja se bori za sami vrh možda stvara dojam lake pobjede u gostima. No, nije baš tako.

Pažani dugo nisu slavili na gostovanjima s Murvicom i nerado se sjećaju okršaja s momčadi Ante Grgeča koji im je često znao zapapriti. Trenutna situacija i stanje obje momčadi je nešto drukčija ovaj put.

Prošle godine u 10. mjesecu Murvičani su gostovali na Julovici u utakmici gdje je Pag dominirao, stvarao šanse te naposljetku u 78. minuti pogotkom Luke Fabijanića, odnio 3 boda, u susretu koji je mogao završiti i s više pogodaka u mreži gostiju, ali nije bilo sreće.

Teška utakmica je pred nama, a njihova trenutna pozicija na tablici nam i ne olakšava toliko. Iako nam je pobjeda imperativ, svjesni smo da će biti teško i na to moramo biti spremni. Ako nastavimo ritmom i igrom kao dosad, veće su nam šanse da prekinemo taj crni niz, najavljuje Daniel Persola.

Murvici su, po svemu sudeći, sve lađe potonule što se tiče ove sezone, ali opreza nikad dosta. Najavljuje se čvrsta utakmica u Poličniku, ali iz NK Paga se nadaju i vjeruju u nastavak pozitivnog niza na prvenstvenom polju i još jednu, zlata vrijednu pobjedu.

Facebook komentari

komentara